Bemutatkozás

A HC Pointer Kft-t a High Computer Kft. és Görföl Zoltán villamosmérnök alapította 1990-ben. A társaság Pécs központtal, több mint 20 éve folytatja tevékenységét a hazai egészségügyi szektorban.

Három üzletága a Gyógyszerészi & Egészségügyi Üzletág, a Kereskedelmi Üzletág, a Kórházi & Szakmai Fejlesztések Üzletág, amelyek két telephelyen működnek: Pécsett és Budapesten. Az üzletágak önálló profit centrumként végzik tevékenységüket.

A cég fő profilja a készletgazdálkodást segítő alkalmazások fejlesztése, amelyek IBM kompatibilis PC bázison működnek. A termékek zöme MS Windows grafikus rendszer platformú, ASP .NET technológiára, és MS SQL adatbázis kezelőre épülő.

A társaság fő szakterülete egyedi, speciális szakmai tudást igénylő, testre szabott szoftverek fejlesztése, ezek közül is kiemelten a gyógyszer-gazdálkodási; gyógyszerészi szakmai adatbázisok, programok. A cég által készített patikai illetve gyógyászati segédeszköz forgalmazói területen alkalmazott vényelszámoló, valamint receptíró és betegtájékoztató rendszer rendelkezik az Országos Egészségbiztosítási Pénztár minősítésével és elfogadási engedélyével is.

A társaság által kifejlesztett APEH engedélyes PC alapú pénztárgéprendszereket országosan több mint 500 közforgalmú gyógyszertári és gyógyászati segédeszköz forgalmazónál, 100 egészségügyi intézményben (kórház, szociális otthon), valamint számos kis- és nagykereskedelmi üzletben alkalmazzák.

A határozatlan idejű szoftver bérleti, szolgáltatási szerződéssel bíró felhasználók megfelelő szintű kiszolgálását területi szervizek és szakemberek végzik, negyedéves rendszeres hardver és szoftverkarbantartások, felügyeleti látogatások formájában. Nyolc megyében működik márkaképviselet. A képviseletek összesen 15 megyében látogatják az ügyfeleket.

A HC Pointer Kft. magasan kvalifikált szakemberek alkalmazásával, a minőségügyi rendszerek (MSZ EN ISO 9001:2015) követelményeihez igazodva, magas színvonalú, innovatív szoftvereivel és szolgáltatásaival hosszútávon kíván ügyfelei korrekt szakmai partnere lenni. Rendszereinket a felhasználók egyedi igényei alapján alakítjuk és telepítjük különböző operációs környezetekben és hálózatos formákban. Szakembereink folyamatosan azon fáradoznak, hogy felhasználóink mind nagyobb megelégedéssel üzemeltethessék számítógépes alkalmazásainkat.

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább