Egyéb szoftverek

 VELSZ - Windowsos Vényelszámoló Programrendszer

A VELSZ grafikus felületű programrendszert a gyógyászati segédeszköz forgalmazók, illetve a gyógyfürdői kezeléseket nyújtó szolgáltatók speciális igényeihez igazodva fejlesztettünk ki, több mint 20 éves szakmai tapasztalatunk felhasználásával.
A rendszer a forgalmazói helyeken beváltott vények Országos Egészségbiztosítási Pénztárak Területi Hivatalai felé történő elszámolásának elektronikusan úton történő előállítására alkalmazható. Az OEP engedélyes elszámoló program Windows-SQL alapú, egymással kapcsolatban álló PC-ken futtatható, és sok más funkció mellett alkalmas arra is, hogy egy forgalmazónak esetlegesen több OEP illetékes megyei szervezet felé készítse el az elszámolását, vagy több forgalmazó hely elszámolásait összesítve és nyilvántartva, egy OEP illetékes megyei szervezet felé készülhessen el az összesített elszámolás.

Receptíró/Szociális Otthon rendszer

A Receptíró programunk egy Windows-alapú program, mely mind szólógépes rendszerben, mind hálózatos környezetben, utóbbi esetben Windows Server op. rendszeren használható. A program alkalmas arra, hogy a szakrendelésen megjelenő ellátottak alap adatait nyilvántartsa, a rendelendő készítmények kiválasztását segítse, az elektronikus vényfelírást és a PC-hez kapcsolt nyomtatón keresztüli nyomtatást lehetővé tegye.

 

 

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább