Minőségpolitika

A hazai partnereink számára olyan magas színvonalú, integrált informatikai rendszereket kívánunk nyújtani, amelyek kielégítik a vevőink igényeit, emelik a vállalkozási tevékenységük színvonalát és hosszútávon hatékonyan támogatják a partnerek gazdálkodását.

Célunk, hogy programválasztékunk folyamatos fejlesztésével és szakértői támogatásunkkal vevőink stratégiai helyzetét erősítsük, úgy, hogy mindemellett működésünk gazdaságos legyen, az elért eredményeink magabiztosságot tükrözzenek, valamint bizalmat keltsenek a vevőkben és a társaságunk munkatársaiban.

Minőségbiztosítási rendszerünk garantálja termékeink és szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét, azok folyamatos fejlesztését és vevőink megelégedettségét.

Társaságunk vezetősége elkötelezett a minőségügyi célok megvalósításában, céljaink elérése érdekében minden szinten támogatjuk és megköveteljük munkatársaink folyamatos képzését és önképzését. Elvárjuk, hogy minden alkalmazottunk személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá sikereinkhez.

Google+

Szakmai oldalak

hasznos linkek

tovább

Kapcsolat

üzenetküldés
 

tovább

patika-lap.hu

Gyógyszerinformációs és kereskedelmi portál

tovább